17.12.11

Who am I?


Jeg tænkte jeg kunne smide et indlæg ud som fortæller hvem jeg er, som person. Det er vel rart nok i det mindste lige at få et indtryk af hvem personen, hvis blog man læser, er :-)

Det er altså mig på billedet, sammen med min kat Pickles! Pickles er en vigtig del af mit liv. Hun er min roomie så jeg ikke er helt alene, for jeg kan ikke holde ud at bo sammen med andre. Forsøgte med min ekskæreste for et års tid siden, og det gik simpelthen ikke, da vi var for uenige om hvordan tingene skulle gøres!
Nu bor jeg i en lejlighed med Pickles og det er en del nemmere! (Selvom hun dog roder og kræver en del opmærksomhed, men hun er heller ikke så gammel endnu.) Pickles får nok også lov at være med på bloggen en gang imellem!

Udover at vide hvor og med hvem jeg sover, skal i også vide at jeg er 19 år og fra Randers. Jeg går på gymnasiet, og er færdig her til sommer! Det glæder jeg mig til, da jeg er rigtig træt af kedelige fag og den store stræber er jeg heller ikke! (Tvært imod... min gennemsnit skal bare være over 02 så er jeg ligeglad!)
Efter gymnasiet vil jeg på TEKO i Herning, som designteknolog med speciale i Visual Fashion Communication (reklamer, branding, etc.)


2 kommentarer:

  1. Du ser helt vildt kær ud, og ligner en jeg gerne vil følge :D Så det gør jeg! :P

    Knus
    / www.somethingsammi.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Ej en sød kommentar! Tak skal du have! og det glæder mig at du vil følge min blog :-)

    SvarSlet