4.1.12

Lykkelig eller ej

Jeg undrer mig tit over hvornår man er lykkelig. Eller om det bare et et begreb der er opfundet for at vi har noget at sigte efter og en mening med at leve. Men jeg føler mig lykkelig! Eller det tror jeg at jeg gør.. når jeg sådan mærker efter, og ser bort fra de ting som måske gør mig mindre glad, så tror jeg altså at jeg er lykkelig! Men det kan jo også være noget jeg bilder mig ind, fordi det er det jeg inderst inde gerne vil være.
På den anden side er der tidspunkter hvor jeg føler mig lykkelig på; fx. når jeg føler mig værdsat og elsket, eller når jeg værdsætter andre og indser hvor glad jeg er for at de er i mit liv, når jeg føler jeg har overskud og kan alt, eller når jeg er pisse-hamrende-fuld! Men når man er lykkelig, burde det være noget man er hele tiden - eller i hvert fald stort set hele tiden. Kan man så godt bare være lykkelig et kort øjeblik eller for en aften? Kan man ikke bare være lykkelig hele tiden, eller i det mindste bare indtil det der gør en lykkelig, måske forsvinder? Jeg kan forestille mig at hvis man opnår det i livet man virkelig altid har drømt om, og det så bliver taget fra en, så har man grund til at føle sig ulykkelig (hvis man altså følte sig lykkelig da man havde det). Men hvis man endnu ikke har opnået det man drømmer om, er det så bare indbildt lykke fordi man ikke kan vente eller kan lykke komme af flere ting, og hvorfor kan alle så ikke bare føle sig lykkelig af og til, pga småting? Hvad hvis man når sin drøm og man ikke føler lykke? Er lykke bare et uendeligt mål, som vi aldrig når, men hele tiden prøver at opnå? Men hvorfor føler jeg mig så lykkelig? Måske jeg bare er glad.... Måske jeg bare et positivt menneske, som sætter pris på de gode ting jeg har i livet og ser udover de dårlige. Men hvorfor kan alle mennesker så ikke bare gøre det og blive lidt gladere? Det kan de vel også. Måske de glemmer det? På den anden side ved jeg jo heller ikke om de er det - men de giver ikke udtryk for det! Jeg tror at lykke smitter - ligesom smil! Ikke sandt?

8 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Rigtig sød blog du har :-)

  Man er vel lykkelig når man ikke vil ændre på noget som helst :-)

  Kram
  / universbys.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Jeg tror du har ret :-)

  SvarSlet
 4. hvor er det en fin blog!
  glæder mig til at se mere!

  eslublog.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Tak skal du have :-)

  SvarSlet
 6. Hey!
  Så lige en kommentar inde på Pagik af dig - og kan se du vil læse visual fashion communication. Jeg skal til at starte på 2. semester på linjen, så hvis du har nogle spørgsmål, vil jeg gerne svare på dem for dig. Det er en super linje!

  - Nina

  SvarSlet
 7. Hej Nina!
  Det lyder super! Du har desværre ikke efterladt et link eller mail eller lign. så jeg håber bare du ser denne kommentar, for jeg vil super gerne høre nærmere :-)

  SvarSlet
 8. Sorry, det glemte jeg lige, men min mail er 158212@viauc.dk :-)

  SvarSlet