2.9.13

Alein, Alene

Hvorfor egentlig gøre noget? Hvorfor egentlig tænke? Hvorfor ikke bare go-with-the-flow? Hvis man tænker for meget er alt jo ligegyldigt. Hvorfor skulle man bruge tid på at møde mænd og lære dem at kende - det ender alligevel ud i et forhold til en person som et eller andet sted kan være total ligegyldigt for dig… han var jo ligegyldig før, ikke sandt? Det er nu nok bare noget biologisk der får os til at prøve igen og igen – for jeg tror aldrig vi opgiver håbet om at der er en derude som passer perfekt til os. Det sørgelige er bare at “perfekt” ikke findes. For der vil altid være noget galt (og jeg tror ikke på jer der påstår det modsatte!). Ja, så kan man gå på kompromis, men hvorfor SKAL det være nødvendigt? Hvorfor fanden er vi mennesker så forskellige, det gør det jo endnu sværere. Regel nummer 1: Lad være at tænke over det, bare gør det. Du får ikke det du går og venter på, så nyd nu bare det der kommer af sig selv. Måske der er en mening med det?

3 kommentarer:

 1. Hvorfor er en person ligegyldigt hvis du lærer ham at kende? Fordi han var ligegyldig før behøver han vel ikke være ligegyldig nu? Perfekt er vel bare et begreb man ligger på en ting/noget/mennesker, som man føler er mere rigtige end andre (eller gør noget der bedre end normale), men der er per definition i min verden ikke noget der er perfekt. Hvis man nu selv syntes noget er perfekt, behøver det jo ikke være perfekt for andre? Men noget kan måske os bare være perfekt i perioder, og ikke bare hele tiden. Alt rykker sig, alt udvikler sig, så det der føltes perfekt i går, føles måske ikke perfekt i dag. Jeg tror du har følt dig perfekt nogen gange, måske ikke hele tiden, men når illusionen brister, eller der er noget der ændrer sig - så føles det måske ikke perfekt mere. Og så glemmer man den følelse lige så hurtigt som den var kommet. Mange gange er mindet også kun en erindringer gemt væk i det dybeste sted i ens sjæl. Måske kommer man aldrig i tanke om det igen, måske har man ikke lyst til at komme i tanke om det. Men hvorfor ikke? Fordi hvis det var noget der føles perfekt, burde man ku mindes det gode der var ved det, selvom det ikke varede for evigt. Intet varer for evigt, jeg har i hvert fald ikke stødt på noget endnu der har gjort det. Men jeg ville ønskede at noget varede for evigt (bare de gode og smukke ting), er det ikke nok bare at have et håb om det?
  www.lazer.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Kommentar lige til et blogindlæg Hr. Mathiesen.
   Men ja, du har ret. Men så igen, hvis man overtænker ting, er der så i virkeligheden noget som betyder noget? Eller betyder alt i virkeligheden noget? Verden er perfekt - og så uperfekt.

   Slet